به گزارش آرسل از خراسان، مراسم رونمایی از اولین کتاب و مجموعه فعال در حوزه تحقیق، توسعه و تولید قراردادی با حضور بزرگان صنعت، نخبگان علمی و اقتصادی و جامعه دانشگاهی کشور، در شهرک صنعتی توس که از بزرگترین شهرک های صنعتی شرق کشور است، برگزار شد.
شایان ذکر است که این مجموعه به همت مدیران هلدینگ دانش بنیان گسترش صنعت علوم زیستی (لیدکو) افتتاح گردید.
امیر حسنخانی، مدیرعامل و عضو هییت مدیره هلدینگ لیدکو، هدف خود از راه اندازی این مجموعه را کمک به اقتصاد دانش بنیان و پایدار شرکت های SME و استارتاپ ها عنوان و اظهارکرد: فضای کسب و کار به دست نخبگان جوان و با همراهی اندیشمندان اقتصادی میسر می شود.
وی همچنین افزود: هلدینگ لیدکو از سال 1381، سرمایه گذاری در حوزه فناوری های پیشرفته و نوآورانه را جزو سیاست ها و اولویت های مدیران خود قرارداده و شرکت های موفقی چون بن یاخته های رویان، همانندساز بافت کیش، رهازیست تولید، شتاب دهنده دانش بنیان لیداکس و صندوق پژوهش و فناوری های غیردولتی لیدکو و غیره را با مشارکت نخبگان علمی و اقتصادی ایجاد نموده است.
در ادامه، محمودی نیا، نایب رییس هییت مدیره هلدینگ نیز اظهارکرد: در راستای توسعه و بهبود فضای کسب و کار، استفاده از ظرفیت های مجموعه CDMO را یکی از مهمترین کاتالیزورهای تولید و تجاری سازی می دانیم.
وی گفت: این حلقه مفقوده می تواند محصولات و فرآورده های با فناوری بالا را با کیفیتی که بتوان صادرات و ارزآوری برای کشور ایجاد نماید، تولید و روانه بازارهای بین المللی نمود.
قاسمی، یکی از نویسندگان این کتاب و مدیرعامل شرکت رها زیست تولید، از اهمیت این حوزه در زمینه امنیت غذایی و اقتصاد چرخشی سخن گفت و افزود: ظرفیت های صنعتی و نیمه صنعتی این شرکت را در راستای تجاری سازی و حمایت از طرح های نخبگان مورد استفاده قرار خواهیم داد و شرکت در راستای تحقیق و تولید قراردادی، در زمینه امنیت غذایی در استان خراسان رضوی با هدف پیشبرد و کمک به سیاست ها و اسناد بالادستی کشور نقش آفرینی می کند.
علی شریعتی مقدم، رییس کمیسیون توسعه کسب و کارهای دانش بنیان و اقتصاد دیجیتال اتاق بازرگانی استان خراسان رضوی هم در این برنامه گفت: دانایی یکی از محورها و شاخص های اصلی پیشرفت و تعالی هر جامعه محسوب می شود.
وی ادامه داد: سنجش سطح دانایی به میزان تولید و مصرف اطلاعات و گسترش دانایی به دسترسی سریع و آسان به منابع علمی موثق وابسته است.
شریعتی مقدم افزود: در رویکرد پژوهش مدار از یافته های پژوهش های قبلی برای بهبود وضع موجود استفاده موثری به عمل می آید؛ کسانی که در فعالیت های خود رویکردی پژوهشی دارند قبل از هرگونه تصمیم گیری به مطالعه وضعیت موجود پرداخته و با تجزیه و تحلیل مشاهدات خود به بهترین راه حل ها می اندیشند و هم چنین، آنها تلاش می کنند تا از نتایج آثار سایر پژوهشگران نیز به نحو شایسته ای استفاده کنند.
عضو اتاق بازرگانی مشهد خاطرنشان کرد: بنابراین، رویکرد پژوهشی به قشر یا گروه خاصی محدود نشده و زمانی منشاء اثر خواهد بود که در سطوح و امور مختلف جامعه تسری یافته باشد.
جواد سخدری، مدیر مرکز رشد فناوری نوین سلامت جهاد دانشگاهی نیز راه اندازی این مجموعه را نقطه عطف حوزه صنعت دانست و گفت: با استراتژی مناسب میتوان از ظرفیت مجموعه های دیگر نیز استفاده کرد.
وی ادامه داد: توسعه و تولید و تحقق قراردادی در دنیا امروز به یکی از مهمترین رویکردهای تجاری تبدیل شده است که شرکت ها و صنایع مختلف برای بهبود عملکرد کاهش هزینه ها ایجاد نوآوری و امکان استفاده از فناوری های نوین به آن پناه می برند. توسعه و تولید قراردادی به عنوان یکی از ابزارهای موثر و کلیدی برای رشد و توسعه در دنیا امروز شناخته شده است.
توفیقی، معاون اسبق پارک علم و فناوری خراسان رضوی نیز از تجربیات خود در راستای تسریع و بهبود فضای کسب و کار در صنایع اشاره کرده و این مجموعه CDMO رو الگویی مناسب جهت ایجاد چندین واحد مختلف در سایر استان ها دانست.
46
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رونمایی از کتاب توسعه، تولید و تحقیق قراردادی" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رونمایی از کتاب توسعه، تولید و تحقیق قراردادی"، کلیک کنید.