
سناتور آمریكا لیندسی گراهام اظهار داشته است كه به قاره اروپا توصیه شده است كه برای مقابله با تهدیدهای اروپایی و تهدید قاره اروپا به ویژه زرادخانه هسته ای انگلیس و فرانسه و سلاح های استراتژیک در نقاط استراتژیک با مقاومت هسته ای مستقل خود مبارزه كند.
سناتور آمریکایی لیندسی گراهام در پیامی در حساب خود در سکوی X خواستار شکل گیری و تقویت نیروی بازدارندگی هسته ای اروپا شد. وی اظهار داشت که اروپا زرادخانه هسته ای انگلیس و فرانسه را مدرن می کند و با نوسازی سلاح های هسته ای در نقاط استراتژیک قاره انرژی هسته ای مستقل خود را ایجاد می کند.
گراهام در پیام خود افزود: “این اقدام می تواند با سیاست رئیس جمهور پیشین ایالات متحده رونالد ریگو در دهه شصت هماهنگ شود.” “در آن زمان موشک مسافرتی مستقر در زمین که در کلاهک هسته ای ریگان تزئین شده بود توانست اروپا را از تهدید محافظت کند.” وی با اشاره به موفقیت اصول ریگان از متحدین اروپایی خواست كه به اقدامات مشابهی فکر كنند: “این سیاست در زمان ریگان موفق بود و اکنون می تواند برای اروپا مؤثر باشد.”
اظهارات گراهام پس از دعوت به تأسیس سلاح های هسته ای ایالات متحده در لهستان لهستان لهستان در لهستان صورت گرفت. به گفته فایننشال تایمز Deda رئیس جمهور پیشین آمریكا كیت كیلگ مسئله دونالد ترامپ را در مورد مسائل اوكراین مطرح كرده است.
این بحث در حالی صورت گرفت که رئیس جمهور فرانسه امانوئل ماکرون در 7 مارس اعلام کرد که روسیه اکنون تهدیدی جدی برای اروپا و فرانسه است. وی خواستار گفتگو در مورد استفاده از سلاح های هسته ای فرانسه برای محافظت از اتحادیه اروپا شد. ماکرون همچنین از تغییر موقعیت ایالات متحده در اوکراین و رهبری آن در ناتو یاد می کند اما این اظهارات توسط مخالفان فرانسوی مورد انتقاد گسترده قرار گرفت. مخالفان سخنان ماکرون را محکوم می کنند و آن را “فداکاری جدید” توسط شهروندان فرانسوی می نامند.
در همین حال اظهارات ماکرون به دیدگاه روسیه واکنش نشان داد. وزیر امور خارجه روسیه سرگئی لاوروف اظهارات رهبر فرانسه را برای مسکو تهدید کرد و آن را با اظهارات هیتلر و ناپلئون مقایسه کرد. سخنگوی کرملین دیمیتری پسکوف اظهارات ماکرون را آغاز درگیری توصیف کرد و تأکید کرد که این بحث ها بسیاری از موضوعات را نادیده می گیرد از جمله پیشرفت سریع ناتو در مرز روسیه و اضطراب قانونی مسکو.
از طرف دیگر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مصاحبه ای با روزنامه نگار آمریکایی تام کارلسون گفت که روسیه قصد حمله به ناتو را ندارد و آن را بی معنی می نامد. پوتین از “ارعاب تهدید روسیه برای مردم خود” شکایت کرد و گفت که این ترس این است که مشکلات داخلی کشورشان از شهروندان غربی را از بین ببرد. وی گفت: “خردمندان می دانند که این ادعاها دروغ بزرگی است.”
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سناتور آمریکایی: اروپا باید توان بازدارندگی هسته ای مستقل خود را ایجاد کند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سناتور آمریکایی: اروپا باید توان بازدارندگی هسته ای مستقل خود را ایجاد کند"، کلیک کنید.