بررسی تخصصی تلفن همراه نوکیا 216
نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا 216
این روزها اگر قصد خرید گوشی را دارید با مدل های متعددی مواجه می شوید که هر کدام ویژگی های خاص خود را دارند و برای هدف خاصی طراحی شده اند. در این میان گوشی های کلاسیک همچنان طرفداران خود را دارند طرفدارانی که تنها از این گوشی ها برای ارسال پیام یا برقراری تماس تلفنی استفاده می کنند. نوکیا ۲۱۶ نیز از آن دسته گوشی هایی است که بازار هدف آن عمدتا کشورهای در حال توسعه هستند.
این گوشی در مقایسه با مدل های دیگر یک گوشی راحت است که بدنه آن تماما پلاستیکی و سبک است. طراحی پشتی گوشی منحنی است بنابراین می توانید این گوشی را برای مدت طولانی بدون خستگی در دست بگیرید. ناگفته نماند که مانند دیگر گوشی های کلاسیک این گوشی نیز نسبتا ضخیم است. وزن کل گوشی 83 گرم است که با توجه به جنس بدنه قابل توجیه است.
صفحه نمایش گوشی موبایل نوکیا 216
صفحه نمایش نوکیا 216 از نوع LCD با فناوری TFT است. اندازه صفحه نمایش آنچنان بزرگ نیست اما قابل قبول است و تراکم پیکسلی آن 137 پیکسل بر اینچ است که باعث می شود تصاویر با وضوح خوبی به نمایش درآیند.
مشخصات سخت افزاری گوشی موبایل نوکیا ۲۱۶
حافظه داخلی این گوشی برای ذخیره 100 مخاطب و تعداد کافی پیامک قابل استفاده است. حتی می توان از آن به عنوان پخش کننده MP3 استفاده کرد و با استفاده از کارت حافظه خارجی به موسیقی گوش داد. مانند سایر گوشی های کلاسیک تایپ با این گوشی بسیار آسان است و از زبان فارسی نیز پشتیبانی می کند. بلوتوث 3.0 در این گوشی موجود است و می توانید از رادیو FM نیز استفاده کنید اما قابلیت اتصال به شبکه WIFI را ندارد. این گوشی علاوه بر دوربین 2 مگاپیکسلی که در پشت قرار دارد دوربین سلفی نیز دارد که کیفیت خاصی ندارد اما حضور آن خالی از لطف نیست.
نتیجه گیری تلفن همراه نوکیا 216
به طور کلی می توان گفت که این گوشی کلاسیک به لطف کیفیت قاب وزن سبک کارایی بالا برای عکاسی سلفی گوش دادن به موسیقی استفاده از کارت حافظه صفحه نمایش رنگی و بسیاری از ویژگی های دیگر از کیفیت بالایی برخوردار است. عملکرد و می تواند نیازهای روزانه را تا حدودی برطرف کند. حفظ شارژ بالا از دیگر ویژگی های مثبت این گوشی مشابه دیگر گوشی های نوکیا است.
نقاط قوت تلفن همراه نوکیا 216:
- صفحه نمایش رنگی با وضوح 167 پیکسل بر اینچ
- مجهز به دوربین سلفی
- قابلیت فیلمبرداری دارد
- اس ام اس نوشتن آسان
- طراحی بدنه راحت و ارگونومیک
نقاط ضعف گوشی موبایل نوکیا 216:
- بدون سیستم عامل جاوا
- بررسی تخصصی نوکیا 216
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا Nokia 216" هستید؟ با کلیک بر روی گوشی هوشمند، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا Nokia 216"، کلیک کنید.