نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا Nokia 6.1 Plus

بررسی تخصصی تلفن همراه نوکیا 6.1 پلاس

بررسی تخصصی تلفن همراه نوکیا 6.1 پلاس

نوکیا 6.1 در سال 2018 عرضه شد که تفاوت آن با نوکیا 6 هم در ظاهر و هم در قدرت پردازش گوشی است. از نظر ظاهری تغییراتی در نسبت تصویر 18:9 ایجاد شده و به 16:9 تغییر کرده است و از نظر پردازشی پردازنده از 28 نانومتر به 14 نانومتر تغییر یافته است.

ساختار و طراحی گوشی موبایل نوکیا 6.1 پلاس

بدنه آن از آلومینیوم آنودایز ساخته شده است. یکی از تغییرات مهم در ظاهر این گوشی تغییر محل حسگر اثر انگشت است که در مدل های قبلی به جای قرار گرفتن زیر نمایشگر به پشت گوشی منتقل شده و کلیدهای فیزیکی آن نیز قرار گرفته است. به طور کلی از گوشی حذف شده است ابعاد این گوشی 15/ 8×8/75×8/148 می باشد. در مقایسه با نوکیا 6 ضخامت گوشی کمی افزایش یافته است اما در عین حال به دلیل تغییر محل حسگر اثر انگشت ارتفاع آن کاهش یافته است. این گوشی در رنگ های مشکی و سفید موجود است.

صفحه نمایش گوشی موبایل نوکیا 6.1 پلاس

صفحه نمایش این گوشی 5.5 اینچ و رزولوشن آن فول اچ دی با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل است. فناوری به کار رفته در تولید صفحه نمایش این گوشی IPS بوده و توسط گوریلا گلس 3.0 محافظت می شود. علاوه بر این راحتی این گوشی تا حدی مدیون لبه های گرد آن است.

دوربین گوشی موبایل نوکیا 6.1 پلاس

دوربین اصلی این گوشی 16 مگاپیکسلی است. دیافراگم آن f/2.0 است و قابلیت فوکوس خودکار را دارد. در مورد فلاش نیز باید گفت که این دوربین از دو فلاش LED برای ثبت تصاویر استفاده می کند. از دیگر ویژگی های اصلی دوربین Ingushi می توان به برچسب گذاری جغرافیایی فوکوس با هدف قرار دادن جسم تشخیص چهره پانوراما و HDR اشاره کرد. لازم به ذکر است که دوربین سلفی نوکیا 6.1 از قابلیت فوکوس خودکار در مقایسه با نوکیا 6 برخوردار نیست و از این رو کیفیت تصاویر ثبت شده با دوربین سلفی یکسان نیست.

سخت افزار گوشی موبایل نوکیا 6.1 پلاس

همانطور که گفته شد نوکیا 6.1 از نظر نوع چیپ ست استفاده شده با نوکیا 6 تفاوت دارد. این تفاوت به دلیل تغییر لیتوگرافی از 28 به 14 نانومتر است که فرکانس را از 1.4 به 2.2 گیگاهرتز تغییر داده است. همچنین گرافیک آن از آدرنو 505 در نوکیا 6 به آدرنو 508 در نوکیا 6.1 ارتقا یافته است.

نتیجه گیری از گوشی موبایل نوکیا 6.1 پلاس

با توجه به تغییرات ایجاد شده در پردازنده و اندازه نوکیا 6.1 می توان گفت که تغییر قابل توجهی از نظر قدرت پردازشی و میزان استفاده از رم به وجود آمده است و در مجموع انتظارات ما برای عملکرد این گوشی فراتر رفته است و این تغییرات یک تاثیر قابل توجهی بر مصرف باتری هم دارند. شارژ سریع نیز یکی از مزیت های این گوشی است که در عرض 30 دقیقه باتری گوشی تا 50 درصد شارژ می شود. وجود فناوری IPS به مشاهده تصاویر با بالاترین وضوح کمک می کند و استفاده از محافظ Gorilla Glass 3 از آن در برابر ضربه محافظت می کند. نسخه اندروید 8.1 نیز به دریافت نسخه های جدید نرم افزارها و بازی ها کمک می کند. انجام بازی های سنگین روی این گوشی به دلیل قدرت پردازشی بالایی که دارد آسان است و می توان گفت برای کارهای روزمره و تقریبا حرفه ای کاملا مناسب است و دیگر نگران آویزان شدن آن نخواهید بود. با تمام این اوصاف نوکیا همچنان از رقبا جلوتر است.

نقاط قوت نوکیا 6.1 پلاس:

  • شارژ سریع باتری
  • وجود حسگر اثر انگشت
  • به روزرسانی به آخرین سیستم عامل اندروید (اوریو 8.1)
  • طراحی ساده و زیبا بدون کشویی گوشی

نقاط ضعف نوکیا 6.1 پلاس:

  • برخلاف مدل های جدیدتر دوربین اصلی فقط یک دوربین است

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا Nokia 6.1 Plus" هستید؟ با کلیک بر روی گوشی هوشمند، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نقد و بررسی گوشی موبایل نوکیا Nokia 6.1 Plus"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه