ردپای غذاهای فوق فرآوری شده در روند سلامتی افراد

ردپای غذاهای فوق فرآوری‌شده در روند سلامتی افراد

آرسل/خراسان رضوی این تحقیق گسترده افزایش جزیی در خطر مرگ زودرس مرتبط با مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را نشان می دهد.

به نقل از ارث، تحقیق جامع 30 ساله در ایالات متحده، خطرات بالقوه سلامتی مرتبط با مصرف غذاهای فوق فرآوری شده را روشن کرده است.

غذاهای فوق فرآوری شده معمولاً سرشار از انرژی، قندهای اضافه شده، چربی های اشباع شده و نمک هستند. آنها اغلب شامل کالاهای پخته شده بسته بندی شده، تنقلات، نوشابه های گازدار، غلات شیرین و محصولات آماده برای خوردن یا حرارت دادن هستند. این غذاها به طور کلی حاوی مواد افزودنی اما فاقد مواد مغذی ضروری مانند ویتامین ها و فیبر هستند.

نویسندگان این مقاله اظهار کردند: غذاهای فوق فرآوری شده که معمولاً از کیفیت تغذیه ای پایین و چگالی انرژی بالا برخوردارند بر عرضه موادغذایی کشورهای پردرآمد غالب بوده اند و مصرف آنها در کشورهای با درآمد متوسط رو به افزایش است.

محققان، سلامت طولانی مدت بیش از 114 هزار متخصص بهداشت در سراسر ایالات متحده را که در ابتدای مطالعه از سرطان، بیماری های قلبی عروقی یا دیابت عاری بودند، دنبال کردند. اطلاعات دقیق سلامت و سبک زندگی هر دو سال یکبار جمع آوری و اطلاعات رژیم غذایی هر چهار سال یکبار با استفاده از شاخص تغذیه سالم جایگزین ( AHEI -2010) ارزیابی شد.

پس از دوره پیگیری به طور متوسط 34 سال، این مطالعه 48 هزار و 193 مرگ را ثبت کرد که 13 هزار و 557 مورد را به سرطان و 11 هزار و 416 مورد را به بیماری های قلبی عروقی نسبت داد.

شرکت کنندگان در بالاترین ربع مصرف غذای فوق فرآوری شده (به طور متوسط هفت وعده در روز) در مقایسه با مواردی که کمترین مصرف را داشتند، خطر مرگ کلی 4 درصد و خطر مرگ ناشی از عللی غیر از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و تنفسی 9 درصد افزایش داشت.

محققان در مورد توصیه های رژیم غذایی بسیار ساده هشدار می دهند و تاکید می کنند که همه غذاهای فوق فرآوری شده نباید به طور جهانی محدود شوند.

این تحقیق نتیجه می گیرد که محدود کردن برخی از انواع غذاهای فوق فرآوری شده می تواند به طور قابل توجهی نتایج بلندمدت سلامتی را افزایش دهد و بر اهمیت تمایز بین اشکال مختلف این غذاها تاکید می کند و از طبقه بندی جامع تری برای اطلاع رسانی موثر توصیه های رژیم غذایی حمایت می کند.

نتایج این تحقیق در مجله The BMJ منتشر شده است.

پایان خبر آرسل

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "ردپای غذاهای فوق فرآوری شده در روند سلامتی افراد" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "ردپای غذاهای فوق فرآوری شده در روند سلامتی افراد"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه