اصلاح روند صدور مجوزهای ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی ضروری است

اصلاح روند صدور مجوزهای ایجاد ‌واحدهای‌ تولیدی و صنعتی ضروری است

آرسل/خوزستان معاون اقتصادی استاندار خوزستان از لزوم اصلاح فرآیند صدور مجوز برای ایجاد واحدهای صنعتی و تولیدی برای تحقق شعار سال خبر داد.

دکتر محمد رضی جلالی در گفت وگو با آرسل، اظهار کرد: 15 تا 16 سال است که موضوعات اقتصادی محور شعار سال بوده و امسال نیز فعالیت عمده اقتصادی مورد توجه قرار گرفته است و به همین دلیل عنوان شده است. بخشی از شعار جهش تولید توسط رهبر برتر انتخاب شده است.

وی در ادامه گفت: علاوه بر شعار امسال، یکی دیگر از الزامات مشارکت مردمی در نظر گرفته شده است. برای تحقق شعار 2021، ابتدا باید موانع مربوط به تولید را که مانع توسعه اقتصادی می شوند شناسایی و برای رفع آنها گام برداریم.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: یکی از وظایف دولت تسهیل در روند فعالیت های اقتصادی است; در این زمینه فرآیند صدور مجوز و پاسخگویی به استعلامات برای استقرار صنایع و واحدهای تولیدی حایز اهمیت است که متاسفانه متقاضیان درگیر فرآیندهای بلندمدت و فرسودگی اداری هستند.

راضی جلالی با تاکید بر اصلاح روند صدور مجوز برای تاسیس واحدهای صنعتی و تولیدی افزود: در سال گذشته گام های خوبی برداشته شد و امسال پورتال ملی مجوزها راه اندازی شد و بخش مهمی از این فرآیندها اصلاح شد. . اما با دریافت استعلام های متعدد و زمان بر، کمیته ای بر اساس دستورالعمل، فرآیند صدور مجوز، در قالب نرم افزار و بازه زمانی مشخص برای پاسخ گویی تشکیل شد. از سوی دستگاه های اجرایی به گونه ای که می توان روند رسیدگی را از یک دوره چند ماهه کوتاه کرد و زمینه تشکیل قوا را از نظر اقتصادی فراهم کرد.

تعاونی ها می توانند حضور مردم را در اقتصاد تحقق بخشند

معاون اقتصادی استاندار خوزستان افزود: از ابتدای روز کاری سال جاری جلسه اجرای شعار سال به ریاست استاندار و با حضور تمامی دستگاه های اجرایی برگزار شد. و ماموریتی که برای دستگاه های اجرایی در نظر گرفته شد، با در نظر گرفتن همه شرایط و بر این اساس توسط هر دستگاه اجرایی تعیین شد، علاوه بر موضوعات و برنامه های اصلی، سه اولویت اصلی حول محور شعار سال طراحی شود. برنامه او به استانداری در دو هفته.

وی با اشاره به لزوم تحقق مشارکت های مردمی گفت: فعال سازی ظرفیت های مردمی به ویژه تعاونی ها مهم است. متاسفانه سهم تعاونی ها در تولید باید حداقل 25 درصد باشد اما در استان حدود 5 درصد است. بسیاری از تعاونی ها در تشکیل و فعالیت خود با مشکل مواجه شدند و از دایره تولید خارج شدند. تعاونی ها ظرفیت بسیار موثری برای تحقق مذاکره حضور انسان در اقتصاد هستند.

رضی جلالی گفت: در حوزه معاونت اقتصادی استانداری خوزستان کارگروهی تشکیل شد و مقرر شد با توجه به توان هر شهرستان و حتی مناطق مختلف، هماهنگی و برنامه ریزی لازم برای تشکیل تعاونی ها انجام شود. منطقه و ارایه آموزش های لازم. مزایای مشاغل خانگی تبصره 18 و سایر مزایایی که در اشتغال و تولید موثر است به حوزه هایی مانند مشاغل خانگی، تعاونی ها و کارگاه های کوچک هدایت می شود تا شاهد افزایش مشارکت مردم در فعالیت های اقتصادی باشیم.

مرکز آموزش مهارت های تعمیرات هواپیما به زودی در اهواز راه اندازی می شود

وی با اشاره به فعالیت ها و برنامه های معاونت اقتصادی برای تربیت نیروی ماهر در استان، ادامه داد: آموزش های مهارتی با محوریت معاونت فنی و حرفه ای یکی از موضوعاتی است که معاونت اقتصادی پیگیری می کند. برنامه هایی از نظر مهارت آموزی برای تربیت نیروی انسانی ماهر برای ایجاد اشتغال پایدار و رفع نیازهای صنایع بزرگ و کوچک در نظر گرفته شده است.

معاون اقتصادی استاندار خوزستان گفت: به عنوان مثال جوشکاری زیر دریا و زیر آب کاری است که کاملا تخصصی و سودآور است. این استان ظرفیت کشتیرانی و بنادر دارد و بسیاری از آنها نیاز به تعمیر دارند. همچنین تعمیر خودرو و پلاک اروندی نو، لوازم خانگی، یخچال، کولر و … به نیروهای ماهر نیاز دارد. دوره های مهارت آموزی در این رشته ها توسط فنی و حرفه ای برگزار می شود که با حداقل هزینه می توانند قابلیت اشتغالزایی خوبی را فراهم کنند.

راجی جلالی با اشاره به راه اندازی مرکز تعمیر موتور هواپیما در اهواز افزود: تامین نیروی ماهر برای تعمیر موتور هواپیما نیز با همکاری کارون و شرکت های هواپیمایی فنی و حرفه ای در حال انجام است. زیرا جزو معدود شرکت هایی است که مجوز تعمیر موتور هواپیما را دارد و در حال حاضر کارکنان خوبی در آنجا مشغول به کار هستند. مرکز آموزش مهارت تعمیر موتور هواپیما به زودی در اهواز افتتاح می شود که می تواند منجر به اشتغال جوانان مستعد در رشته های مکانیک، الکترونیک و غیره شود.

طرح زراعت الوار یکی از بزرگترین و موثرترین طرح های تولیدی است که مشارکت انسانی را در بر می گیرد

وی با اشاره به طرح اقتصادی استان با مشارکت مردمی گفت: طرح ملی زراعت الوار یکی از بزرگ ترین و موثرترین طرح های تولیدی با مشارکت مردمی است. بسیاری از مهدکودک ها با برنامه ریزی توسعه یافته اند. سال گذشته تعداد مهدکودک ها محدود بود اما اکنون به بیش از 140 مهد افزایش یافته است.

رازی جلالی همچنین گفت: برای این پروژه در فاز اول بیش از 70 هزار هکتار زمین در نظر گرفته شده است. تعاونی های مردمی، دهیاری ها، شرکت های بزرگ و صاحبان زمین های کشاورزی می توانند در این طرح شرکت کنند. این پروژه هم اکنون آغاز شده و امیدواریم طی چند سال آینده استان خوزستان به قطب تولید چوب و صنایع وابسته تبدیل شود. خوزستان می تواند به قطب تولید الوار و صنایع چوب، کاغذ و سایر صنایع جانبی تبدیل شود.

توسعه و تفسیر فرهنگ کار در راستای اجرای شعار 2019

وی با اشاره به اینکه به دعوت رییس کتابخانه استان جلسه ای با حضور فرهنگیان و مدیران برگزار شد، بیان کرد: یکی از موضوعات مهم استان فرهنگ کار است و برای اجرای شعار سال دانشگاهی، مجموعه های آموزشی و فرهنگی باید بستری برای توسعه و تفسیر فرهنگ کار برای جوانان باشد فرصت ها در استان بی نظیر است و تجلی ظرفیت ها و فرصت ها باعث ایجاد امید می شود چرا که بدون امید نمی توان کاری انجام داد.

معاون اقتصادی استانداری خوزستان گفت: در این جلسه مقرر شد کارگروهی با حضور دانشگاه ها و موسسات فرهنگی، پارک ها و کتابخانه های علم و فناوری تشکیل و کارگاه های آموزشی و کارگاه های تجاری مرتبط با شعار برگزار شود. سال

پایان خبر آرسل

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اصلاح روند صدور مجوزهای ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی ضروری است" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اصلاح روند صدور مجوزهای ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی ضروری است"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه