سرپرست اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای ارتقای برنامه های سلامت و ایمنی شیر و فراورده های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده سازی الزامات سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می کند.
به گزارش آرسل، دکتر عبدالعظیم بهفر با بیان این مطلب اظهار کرد: سامانه ثبت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در دست بررسی است که پس از تحویل و انجام پایلوت و رفع نواقص و ایرادات، طی سال جاری راه اندازی خواهد شد.
وی گفت: با توجه به قانون احکام دایمی کشور و تکالیف قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، امور اجرایی اداره کل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی به صورت سامانه ای و الکترونیک راه اندازی شده و در حال انجام است.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: در راستای ارتقای برنامه های سلامت و ایمنی شیر و فراورده های لبنی و گوشتی، اداره کل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی دو برنامه عملیاتی شامل پیاده سازی الزامات سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی در واحدهای تولیدی محصولات لبنی، گوشتی و دریایی و پایش شاخص های سلامت و ایمنی محصولات مذکور را در سطح عرضه اجرا می کند تا از انطباق ویژگی های این محصولات با معیارها و ضوابط بهداشتی سازمان غذا و دارو اطمینان حاصل کند.
سرپرست اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: همچنین در اجرای طرح ملی شیر مدارس، واحدهای برتر تولیدکننده محصولات لبنی را به کمیته ملی شیر مدارس معرفی کرده و به طور ویژه تحت کنترل نظارت دارد.
پایان خبر آرسل
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "2 برنامه سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی و لبنی" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "2 برنامه سازمان غذا و دارو برای ارتقای سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی و لبنی"، کلیک کنید.