این در یک مطالعه بررسی شد.
از نگاه این مقاله، خشونت و لمپنیسم مکتوب، چهره زشت و پنهان فرهنگی بخشی از مردم را در ویترین این شبکه اجتماعی اینستاگرام نشان می دهد.
به گزارش گروه پژوهشی خبرگزاری علم و فناوری آرسل، امروزه فضای مجازی در کمتر از چند دقیقه فاصله مردم را در اقصی نقاط جهان شکسته است و به گفته آلوین تافلر این موج چهارم محتمل است. امکان برقراری ارتباط و تبادل مجازی با همه افراد بدون در نظر گرفتن موقعیت مکانی، موقعیت مکانی و ملیت و طبقه و مذهب و…
مریم و فاطمه احمدی گیوی با همکاری فردین علیخواه (دانشکده جامعه شناسی) در مقاله ای با عنوانبررسی عناصر و زمینه های پرخاشگری در صفحات ورزشی در شبکه اینستاگرامآنها در این شماره این موضوع را برجسته کرده اند عصر مجازی این سریع است ابزارهای فناوری با توسعه ارتباطات، شبکه های اجتماعی موبایل به بزرگترین و قدرتمندترین رسانه تبدیل شده اند دهکده جهانی آن را به تحقق نزدیکتر کرد.
این محققان نوشتند تلگرام و اینستاگرام معروف ترین و پرکاربردترین این شبکه ها هستند. اینستاگرام را می توان رسانه ای تصویری برای افراد حقیقی یا حقوقی دانست که خاطرات یا رویدادها و اخبار روزانه خود را در قالب یک عکس با یادداشتی کوتاه برای اظهار نظر دیگران به اشتراک می گذارند.
* پرخاشگری و لمپنیسم نوشتاری
این پژوهشگران در این مقاله خاطرنشان می کنند که نگاه کردن به کامنت های کاربران ایرانی به سایر کاربران ایرانی یا غیر ایرانی در اینستاگرام اعم از سیاستمداران، ورزشکاران، هنرمندان و … نشان دهنده فراوانی پرخاشگری، فحاشی، تمسخر است. ، توهین و چرت زدن. و این یک اغراق است. این اسپم ها گاهی آنقدر با آبرو و اعصاب افراد بازی می کنند که کاربران مهاجم را مجبور می کنند صفحه خود را خصوصی کنند و یا حتی گاهی اکانت اینستاگرام خود را حذف کنند.
اسپم گاهی آنقدر با آبرو و اعصاب افراد بازی می کند که کاربران مهاجم را مجبور می کند صفحه خود را خصوصی کنند یا حتی گاهی اوقات اکانت اینستاگرام خود را حذف کنند.
به گفته آنها، این خشونت نوشتاری کاربران ایرانی در شبکه های اجتماعی به صفحات بسیاری از شخصیت های جهانی راه پیدا کرده اند و به همین دلیل به یکی از موضوعات مورد انتقاد رسانه های جهان تبدیل شده است.
به گفته این نویسندگان، این خشونت مکتوب و لمپنیسم به نمایش درآمده در این شبکه اجتماعی، چهره زشت و پنهان فرهنگی بخشی از مردم ایران را نشان می دهد. این فحاشی ها و نوشته های غیراخلاقی برای تخریب و توهین به برخی از شخصیت های سیاسی، ورزشی و اجتماعی جهانی به حدی افزایش یافته است که چندین رسانه جهانی به کاربران ایرانی القاب عجیبی داده اند.
* قوانین و عوامل خشونت و بی اخلاقی کاربران ایرانی در اینستاگرام
مریم و فاطمه احمدی گیوی و فردین علیخواه در این مقاله به بررسی میزان پرخاشگری و بداخلاقی کاربران ایرانی در شبکه اینستاگرام می پردازند.
آنها در این پژوهش به دنبال ارایه گزارشی از این تجاوز و زمینه خشونت مکتوب حاکم بر این شبکه هستند.
جوامع مورد بررسی این محققین در این مقاله، صفحات حقیقی و حقوقی ورزشکاران در این شبکه اجتماعی می باشد. روش های مورد استفاده روش تحقیق اسنادی و تحلیل محتوا می باشد.
نمونه هایی که توسط این نویسندگان در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته اند، صفحات کاربران ورزشی هستند که مورد فحاشی و حملات غیراخلاقی سایر کاربران قرار گرفته اند. از جمله صفحات وزارت ورزش و جوانان، فدراسیون های ایران و جهان، هواداران تیم ها و افراد (سان پیج)، هواداران سرسخت تیم های ورزشی در مقابل سایر تیم ها، رسانه ها و خبرگزاری های ورزشی و افراد حقیقی از جمله ورزشکاران و مسیولان ورزش صفحات ورزشی اینستاگرام که توسط آنها مطالعه می شود.
علاوه بر این، در مطالعات اسنادی و کتابخانه ای، علل و زمینه های خشونت کلامی و نوشتاری با مروری بر تحقیقات قبلی و مصاحبه های انجام شده با دو گروه متخصص و مرتکب بررسی و تحلیل و جمع بندی می شود.
این محققان در این مقاله به بررسی مختصر حوزه های موضوعی اینستاگرام می پردازند. مهم ترین این حوزه ها را می توان ورزشی، هنری، سیاسی، اجتماعی، مذهبی، قومیتی و… دانست; این پژوهش به بررسی ابعاد مختلف زمین ورزشی می پردازد.
* انواع کاربران اینستاگرام در مبادلات غیراخلاقی
به گفته این محققان، انواع کاربران اینستاگرام که در تبادلات غیراخلاقی دخیل هستند را می توان به سه دسته تقسیم کرد:
1- حمله به کاربران (درج کننده محتوای نامناسب)
2- کاربران قربانی (کاربرانی که قربانی حملات غیراخلاقی شده اند)
3- مدافعان کاربران (کاربرانی که به قوانین اخلاقی پایبند هستند و سعی در جبران حداقل محتوای نامناسب و توهین آمیز به کاربران اشتباه دارند)
به طور کلی در این مقاله نتایج بیشترین خشونت و غیراخلاقی کتبی حمله به کاربران را در جریان رویدادهای ورزشی مهم مانند لیگ، دربی، انتخاب های ورزشی، مسابقات مختلف داخلی، مسابقات جهانی و المپیک، جام جهانی، لیگ های جهانی و قاره ای نشان می دهد. و المپیک… .
* شناسایی کاربران مهاجم غیراخلاقی در اینستاگرام
این محققان در این مقاله خاطرنشان کردند که هویت کاربران کامنت گذار نشان می دهد که بسیاری از کاربران مهاجم غیراخلاقی در صفحات ورزشی دارای پروفایل های جعلی و ناشناخته هستند و این هویت ناشناخته افراد با علایم مختلف قابل مشاهده است. در این مقاله، آنها نسبت محتوای غیراخلاقی را در صفحات دارای ادمین های واقعی یا جعلی اندازه گیری کردند.
* نوع شناسی پست های غیر اخلاقی در اینستاگرام
از دیدگاه این پژوهش، گونه شناسی متن های غیراخلاقی و نامناسب در صفحات اینستاگرام شامل توهین، تمسخر، توهین، کامنت های افراطی در فضای خصوصی افراد، شایعات، شوخی های نامناسب و … است.
این بررسی نشان می دهد که رفتار نامناسب کاربران ایرانی از جمله چت های توهین آمیز و دعوای دو نفره و چند نفره در صفحات دیگران، تبلیغات نامرتبط یا نامناسب فعالیت اینستاگرام، کامنت های کاملا نامرتبط و دخالت مابان در امور خصوصی سایر کاربران. بخشی از تصویر فرهنگی نامناسب کاربران این فضای مجازی.
در تحلیل نهایی، از دیدگاه این مقاله، زمینه های انجام این رفتارها، گفتارها و نوشته های نامناسب اخلاقی را می توان از دو منظر جامعه شناسی و روان شناسی و با استفاده از مفاهیمی چون خشونت، سخنان نفرت انگیز و اوباشگری تبیین کرد. . البته هیچ یک از این مفاهیم به تنهایی نمی تواند علل و زمینه های نوشتن نامناسب اخلاقی در فضای مجازی را توضیح دهد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "زمینه های پرخاشگری در صفحات ورزشی اینستاگرام" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "زمینه های پرخاشگری در صفحات ورزشی اینستاگرام"، کلیک کنید.