تصویر روز ناسا: شفق قطبی بر فراز لهستان

به گزارش آرسل، شفق شمالی همان طور که از نامش پیداست، معمولاً در مناطق قطبی دیده می شود و به ندرت در تاریخ پیش آمده که در عرض های جغرافیایی میانی هم ردی از آن دیده شود. هرج ومرج مغناطیسی در گروه عظیم لکه های خورشیدی AR 3644 (منطقه فعال 3664) روی خورشید، انفجاری در سطح ستاره مان ایجاد کرد که فورانی از الکترون ها، پروتون ها و هسته های پرجرم تر و پرانرژی را در سراسر منظومه شمسی پراکنده کرد.

تصویر روز ناسا: پرچم سرخ بر فراز لهستان

چند روز بعد از فوران تاج خورشیدی (CME)، توده های ذرات پرانرژی به زمین رسید و در برخورد با جو زمین، شفق های قطبی منحصربه فردی را ایجاد کرد که به شکل غیرمعمولی از قطب شمال و جنوب سیاره ما فاصله دارند.

البته آتش بازی آسمان هنوز تمام نشده و با فوران های بیشتر از AR3664 طی روزهای آینده می توان انتظار شفق های خورشیدی دیگری را نیز داشت. البته این منطقه فعال اکنون نزدیک لبه خورشید است و زمین به زودی از تیررس فوران های آن دور خواهد شد.

در تصویر زیر، شفق های قطبی سرخ رنگ و شعاعی را می بینید که اوایل شب گذشته با نوردهی 6 ثانیه ای از راکیبورز لهستان ثبت شده اند. دوست عکاس که برای اولین بار است شفق قطبی می بیند، در زمینه تصویر در حال گرفتن تصاویری از آسمان رنگارنگ زیبای شب است.

اعتبار تصویر و حق چاپ: Mariusz Durlej. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

5454

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تصویر روز ناسا: شفق قطبی بر فراز لهستان" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تصویر روز ناسا: شفق قطبی بر فراز لهستان"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه