معاون اجتماعی پلیس فتا کشور در خصوص فعالیت در بازار ارز دیجیتال هفت کمک هزینه ارائه کرد.
سرگرد جاوید مختاررضایی در گفت وگو با آرسل وی بیان کرد: ارزهای دیجیتال امروزه بازاری جدید و جالب با متقاضیان زیادی هستند اما به دلیل نوسانات شدید و ریسک بالا به یکی از پر ریسک ترین حوزه ها برای سرمایه گذاری تبدیل شده اند.
وی همچنین افزود: در برخورد با این ارزها باید مراقب بود که عده ای از این بازارها سود ببرند و درآمد خوبی کسب کنند. اما متاسفانه بسیاری از افراد با خطر کلاهبرداری و سوء استفاده مالی مواجه می شوند و ثروت خود را از دست می دهند.
معاون اجتماعی پلیس فتای فرازه ادامه داد: بر این اساس جرم و کلاهبرداری در حوزه ارزهای دیجیتال و رمزارزها به یکی از اولویت های پلیس فتای تبدیل شده و پلیس فتای استان بر ارائه آموزش های لازم در این زمینه تاکید کرده است. نکات امنیتی در تراکنش و ذخیره ارز دیجیتال باید رعایت شود
مختاررضایی گفت: سوادشی باید به یاد داشته باشد که قبل از هر گونه فعالیت و فعالیتی در این بازار دیجیتال باید آموزش های لازم را دیده و به نکات امنیتی توجه کنند تا در دام کلاهبرداران نیافتند.
در بازار ارز دیجیتال چه نکات امنیتی را باید رعایت کرد؟
نکات ایمنی را که کاربران باید رعایت کنند را مشخص می کند. وی افزود: سوادشی فقط بر ثبت نام در صرافی های معتبر تمرکز کند و از ثبت نام در صرافی های ناشناس خودداری کند. زیرا ممکن است صرافی های غیرقابل اعتماد برای اهداف کلاهبرداری راه اندازی شوند. همچنین استفاده از موتورهای جستجو برای یافتن صرافی ها می تواند خطرناک باشد زیرا ممکن است به سایت های جعلی هدایت شوید که با جعل هویت مبادلات قانونی به دنبال سرقت اطلاعات شما هستند.
مختاررضایی تاکید کرد: رمز کیف پول دیجیتال خود را با کسی به اشتراک نگذارید. وی گفت: یکی از ناامن ترین سامانه ها در این حوزه دادن رمزهای ۱۲ یا ۲۴ کلمه ای کیف پول به افراد دیگر است. این رمز عبور تنها راه دسترسی به دارایی های دیجیتال شماست و باید محرمانه بماند. همچنین برای اطمینان از امنیت دارایی های دیجیتال خود بهتر است از کیف پول سخت افزاری استفاده کنید. این کیف پول ها با عدم اتصال به اینترنت دسترسی هکرها را دشوارتر می کنند.
وی در ادامه افزود: در این نوع بازار طیف وسیعی از تبلیغات وجود دارد که می تواند توسط افراد غیرحرفه ای و متقلب اجرا شود. به همین دلیل توصیه می شود به تبلیغات و سیگنال های خرید ارز دیجیتال در شبکه های اجتماعی توجه نکنید. زیرا این افراد می توانند با ارائه اطلاعات نادرست شما را به خرید ارزهای دیجیتال بی ارزش تشویق کنند.
معاون اجتماعی پلیس فتا فرازا به فعالیت برخی از شرکت های هرمی در این بازار اشاره می کند و ادامه می دهد: شاهد بوده ایم که در این حوزه عده ای با وعده های دروغین سودهای بالا تشویق به شرکت در شرکت های هرمی می شوند که معمولا پس از پایان جمع آوری وجوه از کاربران و از بین رفتن سرمایه مردم اتفاق می افتد.
مختاررضایی با اشاره به فعالیت گذرا در بازار ارزهای دیجیتال گفت: ارزهای دیجیتال ذاتاً نوسانات زیادی دارند و قیمت آنها در کوتاه مدت می تواند نوسانات زیادی داشته باشد. این ویژگی سرمایه گذاری در این زمینه را به شدت مخاطره آمیز می کند و کسانی که تجربه کافی ندارند به راحتی با ضررهای سنگین مواجه می شوند. به همین دلیل کاربران باید همیشه به این تغییرات و نوسانات توجه داشته باشند.
وی در پایان به کاربران توصیه می کند هنگام خرید فروش و نگهداری ارزهای دیجیتال اصول ایمنی و امنیتی را رعایت کنند و از صرافی ها و کیف پول های غیرقابل اعتماد خودداری کنند. رعایت این نکات می تواند تا حد زیادی از خطرات احتمالی و تقلب جلوگیری کرده و امنیت کاربران را در فضای دیجیتال تضمین کند.
پایان خبر آرسل
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "۷ هشدار پلیس فتا درباره فعالیت در بازارهای ارز دیجیتال" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "۷ هشدار پلیس فتا درباره فعالیت در بازارهای ارز دیجیتال"، کلیک کنید.